İlk sıkımın ardından ve genellikle sıcak su kullanılarak elde edilen bu zeytinyağının, kokusu veya tadında, çok hafif
0 out of 5 based on 0 customer ratings
Kokusu ve tadında kusur olmayan, serbest asitlik(oleik asit) derecesi, 100 gramda en çok % 0,8 ve altında
Kokusu ve tadında kusur olmayan, serbest asitlik(oleik asit) derecesi, 100 gramda en çok % 0,8 ve altında
Sofralık salamura yeşil zeytin manzalina kırma;Ağaç üzerinde yeşil renkte iken toplanılır.Özenle seçilen zeytinler kırılır.,sadece tuz ve su
Organik siyah gemliğin en iyi zeytinlerinden toplanır ve en belirgin özelliği koyu renkli olmasıdır.Dalında karardıktan sonra toplandığı
Hızlı Teslimat
Bir tıkla kapınızda
Kampanyalar
Size Özel Kampanyalar
Promosyonlar
Belirli ürünlerde promosyonlar
7/24 Destek Hattı
7/24 destek alabilirsiniz